Permanent

En permanentbehandling kan hjælpe mange med forskellige problemer som bl. a. tyndt hår el hår der “klasker”, enten i form af en støttepermanent el en permanent til det lidt længere hår, for at give mere fylde. 


Hos By Osicki bruger vi en meget skånsom form for permanentvæske, så langhårede skal ikke længere skal være bange for behandlingen. Det er nok også grunden til at vi laver ret mange langhårspermanenter. Samtidig bruger vi en teknik så man, sammenlignet med tidligere, undgår at ligne en puddelhund de første 14 dage! ;-)

Støttepermanenten laves med forholdsvis små spoler som giver et løft til hovedbunden. Det kan hjælpe kvinder med forholdsvis el meget tyndt hår, el folk der af en aller anden grund har svært ved at style så meget, af forskellige årsager og hjælper med at give volume enten i stylingprocessen, så det er nemmere at få mere fylde på ved brug af rundbørste osv, el blot ved at påføre en volumeskum/krøllecreme for derefter at lade det “lufttørre”…

En permanent i det lidt længere eller helt lange hår laves ofte med større spoler for at give et mere naturligt krøl og samtidig en masse fylde. Disse laver vi hos By Osicki næsten altid med de længere skumspoler som giver en mere løs el igen mere naturlig krøltegning.

Permanentvæsken vi bruger er som sagt meget skånsom og ødelægger ikke håret som mange af de lidt ældre og kendte væsker man brugte før i tiden… Derfor skal du IKKE være bekymret for at dit hår tager meget skade el falder af pga. denne behandling, som mange har oplevet for år tilbage.

Priser på permanent fra 500,-

Ring til os på: 28 91 11 79

​Lumbyvej 17C, 5000 Odense C

​Åbningstider:

Mandag

LUKKET

Tirsdag

kl. 09:00-18:00

Onsdag:

kl. 10:00-18:00

Torsdag:

kl. 10:00-19:00

Fredag:

kl. 10:00-17:00

Lørdag:

EFTER AFTALE​

Søndag:​

LUKKET